Millaiselle yritykselle innovaatioseteli voidaan myöntää?

Yrityksen tulee olla osakeyhtiömuotoinen pk-yritys, jolla on aikeita kansainvälistymiseen. Innovaatiosetelin myöntämisen edellytyksenä on, että yrittäjä on työskennellyt yrityksessä päätoimisena yrittäjänä vähintään kolmen kuukauden ajan tai yritys työllistää vähintään yhden kokoaikaisen työntekijän, jonka työsuhde on ollut voimassa vähintään kolmen kuukauden ajan ennen setelin hakemista.

Mihin innovaatioseteli voidaan käyttää?

Innovaatioseteli on tarkoitettu asiantuntijapalveluiden hankkimiseen yrityksen uuteen innovaatioon liittyen. Seteli myönnetään ainoastaan innovaatioille, joilla on potentiaalia kansainväliseen kasvuun. Sillä voidaan ostaa palvelua esim. idean kaupallistamisen suunnitteluun, tuotteistukseen, palvelumuotoiluun tai IPR-oikeuksien suojaamiseen liittyen.

Innovaatiosetelin hyödyt yrityksille

Innovaatioseteli mahdollistaa asiantuntija-avun hankkimisen innovaation varhaisessa kehitysvaiheessa. Sen tarkoitus on kannustaa yrityksiä edistämään innovaatioita ja laajentumaan kansainvälisille markkinoille. Innovaatiosetelissä ei ole omarahoituksen osuutta, joten se mahdollistaa kustannustehokkaan tavan innovaation edistämiseen.

Innovaatiosetelin hakeminen

Innovaatioseteliä haetaan Business Finlandin sähköisen asiointipalvelun kautta. Hakemusta jättäessään yrityksellä tulee jo olla tiedossa palveluntuottaja, jolta asiantuntijapalvelua ostetaan.

Me autamme yritystäsi sekä innovaatiosetelin hakemisessa että idean konseptointiin, kaupallistamiseen ja IPR-oikeuksien suojaamiseen liittyvissä kehityshankkeissa.

Varaa tapaaminen