Meiltä löytyy asiantuntemusta niin julkisten tukien kuin yksityisen rahoituksen hakemiseen. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja ja yksilöllistä neuvontaa löytääksemme parhaan kokonaisuuden juuri sinun yrityksesi rahoitustarpeisiin.

Julkiset tuet ja lainat

Julkiset tuet ja lainat voivat tarjota merkittävää taloudellista apua yrityksesi kasvuun ja kehitykseen. Julkista yritystukea myöntävät mm. Business Finland ja ELY-keskus, joista molemmat tarjoavat useita eri tukimuotoja. Business Finlandin tukimuotoja ovat esimerkiksi innovaatioseteli, Tempo-rahoitus ja Market Explorer. ELY-keskus myöntää muun muassa kehittämisavustusta. Julkisia lainoja ja takauksia yrityksille myöntää Finnvera.

Suurin osa julkisista yritystuista on suunnattu pk-yrityksille ja startupeille. Eri tukimuodoissa on omat ehtonsa sekä yrityksen että rahoitettavan hankkeen suhteen. Autamme yritystäsi löytämään julkisen rahoituksen muodon, joka sopii parhaiten hankkeesi toteuttamiseen.

Yksityiset pääomakierrokset

Yksityiset pääomakierrokset, kuten enkelisijoitukset ja venture capital -rahoitus, ovat tärkeitä rahoitusvaihtoehtoja, joita yritys voi harkita kasvun ja kehityksen tueksi.

Yksityisen rahoituksen muotoja ovat mm. enkelisijoittajat ja venture capital. Enkelisijoittajat ovat yksittäisiä sijoittajia, jotka sijoittavat omaa pääomaansa startupeihin ja kasvuyrityksiin. Sijoittajat tuovat usein mukanaan arvokasta kokemusta, asiantuntemusta ja verkostoja. Venture capital -sijoittajat ovat ammattimaisia sijoittajia, jotka sijoittavat yleensä rahastojen kautta pääomaa lupaaviin ja kasvaviin yrityksiin.

Olemme asiantuntijoita yksityisten rahoitusmuotojen saralla, ja meillä on vahvat verkostot alalla. Autamme yksityisen pääomakierroksen suunnittelussa ja rahoituksen hankkimisessa.

Venture Debt

Venture debt eli kasvurahoituslaina on rahoituksen muoto, joka tarjoaa yrityksille pääomaa lainan muodossa. Se on erityisesti suunnattu kasvuyrityksille ja startup-yrityksille, jotka eivät vielä ole valmiita saamaan perinteistä pankkilainaa.

Venture debt -lainoja myöntävät yleensä rahoituslaitokset ja pankit. Lainat voivat tarjota yritykselle lisäpääomaa mm. kasvun rahoittamiseen, tuotekehitykseen tai laajentumiseen.

Varaa tapaaminen