Uuden liiketoiminnan kiihdyttämö

Autamme uudet liikeideat lentoon. Sparraamme konseptiasi, konsultoimme rahoitusasioissa ja käytämme laajasti osaamistamme jotta ideastasi kehittyy menestyvää liiketoimintaa.

Varaa tapaaminen

Kasvutarinoiden kumppani

Uuden liiketoiminnan luomisessa kasvu on kaiken ytimessä. Meiltä saat asiantuntemusta, sparrausta ja konkreettista apua kasvutarinasi viemiseen haluamaasi suuntaan.

Rahoituksen syvä asiantuntija

Olemme yritysrahoituksen asiantuntija, joka auttaa asiakkaitamme löytämään sekä julkisia että yksityisiä rahoitusmahdollisuuksia. Toimimme kumppaninasi hakemusprosessin läpi, varmistaen että kriteerit täyttyvät ja mahdollisuus rahoituksen saantiin on mahdollisimman suuri.

Innovaatioiden kiihdyttäjä

Novuksen käsissä liikeideasi jalostetaan muotoon jossa sen menestyspotentiaali on optimaalinen. Varmistamme että ideaasi on katsastettu joka tulokulmasta sekä saatamme jopa keksiä siihen uusia ulottuvuuksia.

Paremman huomisen asialla

Uudet innovaatiot ja yrittäminen vievät maailmaa eteenpäin. Olemme vahvasti positiivisemman huomisen asialla. Haluamme kaikin käytössämme olevin keinoin auttaa lupaavia, parempaa huomista ajavia liikeideoita menestymään.

Tiimi

Novuksen tiimiin kuuluu asiantuntijoita eri alueilta, joten pystymme takaamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelukokemuksen. Varmistamme tällä myös sen, että asiakkaidemme kasvuprojektin tarpeet saadaan tilanteesta riippumatta täytettyä osaavan henkilöstömme avulla.

Matilda Mäkinen

matilda.makinen@novus.fi
+358 12354014

Aatu Alitalo

aatu.alitalo@novus.fi
+358 12354014

Aatu Alitalo

aatu.alitalo@novus.fi
+358 12354014

Matilda Mäkinen

matilda.makinen@novus.fi
+358 12354014