Kasvutarinoiden kumppani

Uuden liiketoiminnan luomisessa kasvu on kaiken ytimessä. Meiltä saat asiantuntemusta, sparrausta ja konkreettista apua kasvutarinasi viemiseen haluamaasi suuntaan. Luomme kasvun ajurit kasvattamalla asiakasyritystemme osaamista ja yhteistyökumppaniverkostoa kotimaassa sekä kansainvälisillä markkinoilla.

Rahoituksen syvä asiantuntija

Olemme yritysrahoituksen asiantuntija, joka auttaa asiakkaitamme löytämään sekä julkisia että yksityisiä rahoitusmahdollisuuksia. Toimimme kumppaninasi hakemusprosessin läpi varmistaen, että kriteerit täyttyvät ja mahdollisuus rahoituksen saantiin on mahdollisimman suuri.

Innovaatioiden kiihdyttäjä

Novuksen käsissä liikeideasi jalostetaan muotoon, jossa sen menestyspotentiaali on optimaalinen. Varmistamme, että ideaasi on katsastettu joka tulokulmasta ja luomme siihen uusia ulottuvuuksia.

Paremman huomisen asialla

Uudet innovaatiot ja yrittäminen vievät maailmaa eteenpäin. Olemme vahvasti positiivisemman huomisen asialla. Haluamme kaikin käytössämme olevin keinoin auttaa lupaavia, parempaa huomista ajavia liikeideoita menestymään.

Tiimi

Novuksen tiimiin kuuluu asiantuntijoita eri alueilta, joten pystymme takaamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelukokemuksen. Varmistamme tällä myös sen, että asiakkaidemme kasvuprojektin tarpeet saadaan tilanteesta riippumatta täytettyä osaavan henkilöstömme avulla.


Joseph

Operations Director


Marjo

Production specialist


Alpo

Sales & Customer onboarding


Uuden liiketoiminnan kiihdyttämö

Varaa tapaaminen ja räätälöidään yhdessä yrityksesi tarpeisiin sopiva kokonaisuus