Innovatiivisia ratkaisuja kasvavaan kilpailuun

Meillä on laajasti kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä. Kilpailu markkinoilla on kovaa, ja asiakkaat odottavat jatkuvaa kehitystä ja uusia ratkaisuja. Voimme tarjota sinulle kattavan tuen kehitysprojekteissasi.

Olemme toteuttaneet lukuisia onnistuneita projekteja asiakkaillemme, jotka edustavat monia eri toimialoja. Olemme apunasi uusien liikeideoiden kehittämisessä, kuten ideoinnissa, konseptoinnissa, sopivien liiketoimintamallien kartoittamisessa ja tuotteistamisessa.

Konseptointi ja liiketoimintamallien kehittäminen

Konseptoinnin tarkoitus on idean kehittäminen, muokkaaminen ja hiominen valmiiksi kokonaisuudeksi, joka voidaan esimerkiksi esitellä rahoittajille jatkorahoitusta haettaessa.

Konseptoinnin aikana ideaa arvioidaan, testataan ja jalostetaan edelleen. Tavoitteena on kehittää palvelu tai tuote, joka vastaa kohdemarkkinoiden tarpeita ja joka eroaa muista markkinoilla olevista ratkaisuista tuoden lisäarvoa asiakkaille. 

Konseptoinnin yhteydessä ideoimme myös konseptiin sopivia liiketoimintamalleja. Tällöin keskitytään siihen, miten yritys voi luoda arvoa ja ansaita tulosta uuden innovaation avulla. 

Kehitysprojektien alkupäässä voidaan hyödyntää Business Finlandin myöntämää innovaatioseteliä, jonka hakemisessa voimme auttaa.

Varaa tapaaminen